SAKARYA / AKYAZI - Topçusırtı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu

CAMİ VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADIK

YİĞİT FİDAN ÖĞRETMENİMİZ VEDA ETTİ

May

Okulumuz öğrencileri erkekler tombikde ilçe 4. ,kızlar tombikde ilçe 3, erkekler voleybolda ilçe 2. olmuşlardır.Öğrencilerimizin başarılarını dileriz.

May

Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz Birlik Ve Dayanışma günümüzü öğrenci,veli,öğretmenlerimizle birlikte coşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Bu bayramı çocuklarımıza armağan eden ve ülkemizde halkın egemenliğini inşa eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür eder,saygı ve sevgiyle anarız.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlandı.  Kutlamalar kapsamında Okul-Aile birliği "KERMES" düzenlemiştir. Öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler yaparak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını çoşku ve sevinçle kutladılar. Okul-Aile birliğinin düzenlediği KERMES velilerimizin katkılarıyla yapılmıştır.