SAKARYA / AKYAZI - Topçusırtı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu

0264 4379523 Müdür 05052631461
Kuzuluk Topçusırtı Mahallesi Topçusırtı Caddesi no67 AKYAZI /SAKARYA
Vizyon
Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup,sürekli öğrenen ve kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, kültürel,manevi ve demokratik değerlerimizi benimsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan, takım ruhuna önem veren,bilimsel düşünceyi rehber edinmiş,çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken;onları başarılı,farklı kültürlere hoşgörülü,fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük,edebiyat,sanat ve sporla ilgili,etik değerleri benimsemiş,çevreye duyarlı,yaşam boyu öğrenen,tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş,teknolojiye ayak uydurabilen,bilgili,becerili ve özgüvene sahip,ülkesine ve tüm insanlığa yararlı,araştırıcı,üretici,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.
Başlama: 08.15 Bitiş: 13.55
Katı Yakıt
Karayolu
Servis bulunmamaktadır.
Kuzuluk Mahallesi Topçusırtı Caddesi no:69 Akyazı/SAKARYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ilçe merkezine 7 km, il merkezine ise 35 km uzaklıktadır. İlçe ve il merkezinden saatte bir kalkan otobüslerle ulaşım sağlanabilir.